Van Bronckhorst kijkt uit naar 'Klassieker-weken'

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt nu al uit naar de dubbele confrontatie met Ajax. De Rotterdammers werden donderdagavond na een 3-0 zege op PEC Zwolle gekoppeld aan de Amsterdammers in de derde ronde van het toernooi om de KNVB-beker.

Van Bronckhorst kijkt uit naar 'Klassieker-weken'

Op 28 oktober nemen Feyenoord en Ajax het in De Kuip tegen elkaar op in het toernooi om de KNVB-beker. Nog geen twee weken later, op 8 november, treffen beide ploegen elkaar alweer in de Eredivisie. 'Dat kunnen mooie weken worden', liet Van Bronckhorst zich vanmiddag uit over de loting op de clubsite van de Rotterdammers.

'Feyenoord tegen Ajax is altijd een mooi affiche. En we spelen ook nog eens twee keer thuis tegen ze in tien dagen tijd', vervolgde de oefenmeester zijn verhaal. Om vervolgens direct over te schakelen op de wedstrijd van zondag. 'Maar nu wacht ons eerst de tweede wedstrijd tegen PEC.'

Donderdagavond was Feyenoord een maatje te groot voor de Zwollenaren. 'Het elftal stond goed tijdens de bekerwedstrijd. En ook tactisch hebben we het prima aangepakt', keek Van Bronckhorst terug op de eerste wedstrijd van het tweeluik met PEC Zwolle. 'Voor de wedstrijd van zondag zal ik dan ook niet veel veranderen.'

De wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle begint zondag om 14.30 uur. Overigens komt Feyenoord zondag eenmalig in actie met een speciale versie van het thuisshirt. In plaats van de naam van sponsor Opel prijkt de naam Karl, het nieuwe instapmodel van het automerk, op de borst van de Feyenoorders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.