Van Bronckhorst haalt Verdonk terug bij selectie Feyenoord

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft verdediger Calvin Verdonk bij de wedstrijdselectie gehaald voor het bekerduel met Willem II van donderdagavond (20.45 uur).

Van Bronckhorst haalt Verdonk terug bij selectie Feyenoord

Verdonk werd half november door de Rotterdamse club teruggezet naar Onder-19 als straf voor het 'onprofessionele gedrag' dat hij zou hebben vertoond tijdens een trip met Oranje Onder-19 naar Tsjechië. Bondscoach Aron Winter stuurde hem, samen met teamgenoten Bilal Ould-Chikh (Benfica) en Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), vanwege het voorval naar huis.

Dinsdag mocht de achttienjarige Verdonk voor het eerst sinds zijn disciplinaire schorsing weer meetrainen met de hoofdmacht van Feyenoord. Met het oog op de defensieve problemen, vanwege de blessure van Eric Botteghin en de schorsing van Jan-Arie van der Heijden, zit hij nu dus ook bij de wedstrijdselectie voor het bekerduel van donderdag met Willem II.

Met de extra verdediger tot zijn beschikking gaat Van Bronckhorst vol voor een plaats in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker. 'In het bekertoernooi moet je presteren, anders lig je eruit. We moeten zorgen dat we donderdagavond in de koker zitten', aldus de trainer tijdens zijn perspraatje. 'De kans op plaatsing voor de Europa League geeft het toernooi extra waarde.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.