Van Bronckhorst: 'Gesprek met Rutten was goed'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is ook volgend seizoen assistent bij Feyenoord. Feyenoord en de voormalige aanvoerder van Oranje maken zaterdagochtend de verwachte contractverlenging bekend.

Van Bronckhorst: 'Gesprek met Rutten was goed'

Van Bronckhorst was de voorbije drie seizoenen al de assistent van scheidend trainer Ronald Koeman en zal die functie ook onder zijn opvolger, Fred Rutten, gaan uitvoeren. Hij beschikte over een aflopende verbintenis, maar tekende bij voor één jaar.

'Feyenoord is mijn club en ik heb het hier fantastisch naar mijn zin', legt de 106-voudig internationa op de clubwebsite uit. 'Voor mezelf was ik er daarom snel uit, alleen was het voor mij belangrijk om ook een gesprek aan te gaan met nieuwe trainer Fred Rutten. Dat voelde erg goed en ik ben blij dat ik ook volgend seizoen deel uitmaak van de technische staf. Ik kijk er heel erg naar uit om in de nieuwe samenstelling verder te gaan.'

Van Bronckhorst stopte als voetballer in 2010 na het WK, waarin Oranje in de finale verloor van Spanje. Als speler kwam hij uit voor RKC, Glasgow Rangers, Arsenal, Barcelona en dus Feyenoord. Van Bronckhorst was onlangs in beeld bij de KNVB, maar besloot bij Feyenoord te blijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.