Van Bommel bespreekt oorzaak van nieuwe penaltymisser Vincent Janssen

Reacties

Mark van Bommel heeft het na de nederlaag van Antwerp tegen Eupen opgenomen voor schlemiel Vincent Janssen. De aanvaller miste voor de derde keer dit seizoen een penalty, maar zijn trainer verwijt Janssen niets.

Van Bommel bespreekt oorzaak van nieuwe penaltymisser Vincent Janssen
© Pro Shots
AS Eupen
AS Eupen
1 - 0
Antwerp
Antwerp

Janssen kreeg zondag twintig minuten voor tijd een uitgelezen kans om Antwerp naast Eupen te schieten, maar schoot de bal hoog over. Voor de 22-voudig international was het zijn derde misser vanaf elf meter deze jaargang. Geen enkele speler in de tien hoogst aangeschreven competities van Europa deed hem dat dit seizoen na.

Van Bommel tilt niet zwaar aan de derde gemiste strafschop van Janssen. 'Een probleem? Nee, helemaal niet', zei de trainer van Antwerp tegen Sporza. 'Drie dagen geleden benutte hij nog een strafschop tegen Leuven. Het had gewoon te maken met het slechte veld. Het lag iets zachter, waardoor Vincent zijn voet dieper in het veld drukt en onder de bal komt. Dat is geen excuus, het is gewoon een technische fout.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Opvolger Vermeeren
Na de verliespartij bij Eupen werd Van Bommel ook gevraagd naar een mogelijke opvolger voor de naar Atlético Madrid vertrokken Arthur VermeerenDe oud-international hoopt voor de transferdeadline een vervanger voor Vermeeren te verwelkomen. 'Of ik daar op aandring bij het bestuur? Ja. Welk profiel ik gevraagd heb? Nou, heb je een profiel 'Arthur Vermeeren' voor mij?', zei hij tegenover Het Laatste Nieuws.

'Hij (Vermeeren, red.) kan spelen op 'zes', op 'acht', op 'tien', Hij loopt naar links, centraal, naar rechts en hij lost alle situaties op. Een topspeler - Atlético Madrid heeft dat slim gezien. Het is voor ons misschien een geluk dat er een EK aankomt en dat je her en der spelers hebt die op zoek zijn naar speelminuten. Maar we moeten snel reageren', besluit van Bommel, die met Antwerp ​​​​​op de zesde plaats staat, op zeventien punten van koploper Union Sint-Gillis.

Pro League

Stand Pro League 2023/2024

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
4
Club Brugge
30
14
9
7
62-29
+33
51
5
Cercle Brugge
30
14
5
11
44-34
+10
47
6
Genk
30
12
11
7
51-31
+20
47
7
Gent
30
12
11
7
53-38
+15
47
8
Mechelen
30
13
6
11
39-34
+5
45
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.