Van Boekel fluit Ajax-Vitesse, Braamhaar opent Eredivisie

Reacties

Het meest aansprekende affiche van de eerste speelronde van de Eredivisie, Ajax-Vitesse, staat onder leiding van Pol van Boekel. Dat maakte de KNVB bekend.

Van Boekel fluit Ajax-Vitesse, Braamhaar opent Eredivisie

Het duel tussen de landskampioen en de nummer zes van vorig seizoen is gepland voor zondag. Er wordt dan om 14.30 uur afgetrapt in De Arena. De Zuid-Hollandse derby ADO Den Haag - Feyenoord van 12.30 uur wordt gefloten door Danny Makkelie.

Twee dagen eerder gaat de Eredivisie van start in Zwolle, waar PEC Zwolle het om 20.00 uur opneemt tegen FC Utrecht. Eric Braamhaar is bij dat duel de arbiter. Reinold Wiedemeijer is op zaterdag scheidsrechter van dienst bij SC Heerenveen - FC Dordrecht. In Leeuwarden fluit Ed Janssen het duel tussen SC Cambuur en FC Twente. NAC Breda - Excelsior staat onder leiding van Jeroen Sanders. Dennis Higler reist naar Almelo voor Heracles Almelo - AZ.

Björn Kuipers fluit Go Ahead Eagles - FC Groningen, terwijl Kevin Blom is aangewezen voor Willem II-PSV, dat om zondag 16.45 uur het laatste duel van de eerste speelronde is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.