Van Basten zegt niets te weten van interesse AZ

Reacties

Na het 2-2 gelijkspel bij Vitesse wilde SC Heerenveen-trainer Marco van Basten nog niet ingaan op zijn toekomst. De coach van de Friese ploeg kon wel leven met het resultaat in Arnhem.

Van Basten zegt niets te weten van interesse AZ

Van Basten heeft al aangekondigd na dit seizoen te vertrekken bij Heerenveen. Zodoende wordt zijn naam bij de nodige clubs in de Eredivisie genoemd. Vooral bij AZ, waar Dick Advocaat zal vertrekken zo werd zaterdag bevestigd, is de naam Van Basten veelgehoord.

'Het enige wat ik weet is dat ik aan het einde van het seizoen stop bij SC Heerenveen. Daar richt ik me nu op. De rest zien we dan wel weer', aldus Van Basten in gesprek met FOX Sports. 'Ik heb ook gelezen dat ik in verband word gebracht met AZ, maar ik weet zelf van niets.'

Over het voetbal en Heerenveen gesproken, Van Basten vond een puntje wel terecht. 'Ik ben wel tevreden met een punt. We hadden graag meer gehad, daar waren ook wel mogelijkheden voor. Maar gelijkspelen in Arnhem; dan doe je het niet slecht.'

Van Basten concludeerde dat in de slotfase met Bilal Basacikoglu, Joost van Aken en Daley Sinkgraven de nodige jonge jongens in het veld stonden bij de Friezen. 'Dat geeft een goed gevoel. Die jongens tonen kwaliteiten te hebben. Ze laten het nu al in dit soort wedstrijden zien. Dat is knap', erkende Van Basten, die stelde dat het met de toekomst van Heerenveen wel goed zit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.