Gelaten Bosz geeft strijd om tweede plaats op

Reacties

Vitesse moet na het 2-2 gelijkspel tegen SC Heerenveen de strijd om de tweede plaats staken, concludeerde trainer Peter Bosz na afloop. Rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal is het nieuwe doel.

Gelaten Bosz geeft strijd om tweede plaats op

'Natuurlijk wil ik het maximale uit de spelersgroep halen, maar als iets niet mogelijk is, dan houdt het op. Ik wil de lat niet te hoog leggen', aldus Bosz voor de camera's van FOX Sports. Vitesse staat na de remise weliswaar tweede, maar PSV, FC Twente en Feyenoord kunnen de Arnhemmers allemaal nog inhalen.

Vitesse was dit seizoen lang een belangrijke titelkandidaat, maar zakte na de winterstop door zijn hoeven. Sinds de jaarwisselingen won Vitesse slechts vier van zijn twaalf competitieduels. 'We hebben na de winterstop een stuk minder gepresteerd', erkende Bosz. 'Ik baal van het resultaat tegen Heerenveen, maar we hebben met een leeuwenhart gespeeld. In dat opzicht kan ik mijn spelers niets verwijten. Natuurlijk maakten we aardig wat fouten, maar als iemand niet beter kan, kun je beter niet boos worden', gaat de trainer verder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.