Valencia nadert Barcelona, Villarreal haalt uit

Valencia profiteerde van het puntenverlies dat Barcelona zaterdag leed tegen Osasuna (1-1). Deportivo La Coruña liet na in te lopen op de koploper.

Valencia nadert Barcelona, Villarreal haalt uit

Málaga-Valencia 0-1Waar de aanvallers van het betere Valencia faalden, was het een verdediger die het verschil maakte voor de gasten. David Navarro kopte op aangeven van Pablo Hernández de enige treffer binnen. Valencia bezet na de zege de vierde plaats met een achterstand van vijf punten op koploper Barcelona. Málaga, dat vorig seizoen nog verrassend goed presteerde, is hekkensluiter.

Deportivo La Coruña-Sporting Gijón 1-1Deportivo had in punten gelijk kunnen komen met Valencia, maar de thuisploeg bleef tegen Gijón steken op 1-1. Lassad zette Deportivo met een benutte rebound nog wel op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft profiteerde Diego Castro van mistasten van de complete defensie van de thuisclub, inclusief de onbeholpen uitgekomen doelman Daniel Aranzubia.

Villarreal-Tenerife 5-0Villarreal komt de slechte seizoenstart langzaam te boven. El Submarino Amarilo boekte tegen Tenerife de tweede zege op rij en deed dat bovendien met indrukwekkende cijfers. Joseba Llorente scoorde twee keer. De andere treffers kwamen van Giuseppe Rossi, Robert Pires en Cani.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen