Valckx keert als adviseur terug op het oude nest

Reacties

VVV-Venlo raakte trainer René Trost kwijt aan Roda JC, maar er komt ook goed nieuws van de Venlose burelen. Stan Valckx gaat de Limburgse club adviseren.

Valckx keert als adviseur terug op het oude nest

De 50-jarige Valckx wordt volgens de club adviseur voetbalzaken. En daar is de Limburger erg blij mee. Valckx begon in 1983 bij VVV en zou er uiteindelijk vijf seizoenen spelen.

'VVV is de club waar het voor mij allemaal is begonnen. En waar ter wereld ik ook gewerkt heb, ik heb de club altijd gevolgd en als het kon kwam ik terug voor een reünie of een wedstrijd met oud-VVV.'

Valckx speelde na zijn tijd in Venlo nog voor PSV, Sporting Lissabon en weer PSV, voordat hij een punt achter zijn loopbaan zette. Daarna vervulde hij bestuursfuncties bij de Eindhovenaren, het Chinese Shanghai Shenshua en Wisla Kraków uit Polen, om nu dus terug te keren bij VVV. Valckx moet zich vooral gaan bezighouden met het samenstellen van de selectie en scouting.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.