Utrecht haalt Kali terug en strikt groot Amerikaans talent

Reacties

Anouar Kali keert terug bij FC Utrecht. De middenvelder is met de Domstedelingen een contract voor vier seizoenen overeengekomen. Hij komt over van degradant Roda JC.

Utrecht haalt Kali terug en strikt groot Amerikaans talent

De transfer van Kali is een opmerkelijke, want hij maakte een jaar geleden nog de omgekeerde overstap. Roda lijfde de 23-jarige middenvelder destijds transfervrij in vanwege zijn bij Utrecht aflopende contract. Vanwege de degradatie naar de Jupiler League wilde de Limburgse club Kali nu weer kwijt, omdat hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt.

Bovendien is de komst van Rubio Mendez Rubin naar Utrecht zo goed als rond. Rubin is een achttienjarige aanvaller en is afkomstig uit de Verenigde Staten. Hij liet tijdens een proefperiode een goede indruk achter en er ligt een meerjarig contract voor hem klaar. Hij speelde al diverse interlands voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van de VS en geldt als een grote belofte.

Nacer Barazite staat nog steeds op het verlanglijstje van Utrecht. Afgelopen winter had de club ook al belangstelling voor de aanvaller annex middenvelder van AS Monaco. Het is vanwege zijn doorlopende contract bij de Franse vice-kampioen nog de vraag in hoeverre de transfer haalbaar is.

Direct analyses van alle WK-wedstrijden en -spelers lezen? Probeer VI Premium de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.