'United-souvenir' kost Fellaini duel met Nederlands elftal

Reacties

Bondscoach Roberto Martínez van België kan woensdag in het vriendschappelijke duel met het Nederlands elftal niet beschikken over Marouane Fellaini.

'United-souvenir' kost Fellaini duel met Nederlands elftal

De middenvelder van Manchester United is de Premier League-wedstrijd tegen Swansea City (1-3 winst) van afgelopen zondag niet schadevrij doorgekomen.

'Fellaini heeft een blessure opgelopen tegen Swansea en zal terugkeren naar zijn club', sprak Martínez dinsdag op de persconferentie in aanloop naar de prestigestrijd in De Arena. Fellaini had tijdens de WK-kwalificatieduels van De Rode Duivels met Cyprus en Bosnië-Herzegovina een basisplaats en was geschorst voor het treffen met Gibraltar.

Martínez geeft verder Mousa Dembélé rust tegen Oranje met het oog op het duel met Estland van zondag in de WK-kwalificatie. Kevin De Bruyne is volgens de Spanjaard enigszins vermoeid en start mogelijk op de bank.

Vincent Kompany kan woensdag na dertien maanden zijn rentree maken in de Belgische nationale ploeg. Door blessureleed miste de verdediger van Manchester City onder meer het EK in Frankrijk. 'Het zit er zeker in dat Kompany in beide wedstrijden speeltijd krijgt.'

Martínez kan tegen Oranje liefst vier spelers laten debuteren: Youri Tielemans, Thomas Foket, Matz Sels en Christian Kabasele.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.