'United nadert deal met Benfica over tienersensatie Renato'

Reacties

Hoewel de transfermarkt alweer een week gesloten is, blijft Manchester United achter de schermen druk bezig de deal met Renato Sanches zo snel mogelijk rond te krijgen.

'United nadert deal met Benfica over tienersensatie Renato'

De achttienjarige Portugees ontpopt zich de laatste maanden tot revelatie op het middenveld bij Benfica, dat door dertien zeges in zijn laatste veertien competitieduels weer terug is in de strijd om het kampioenschap van Portugal. Nadat toonaangevende media eerder al berichtten over gesprekken tussen Manchester United en manager José Mourinho, wordt nu stellig beweerd dat de club een akkoord nadert met Benfica over Renato.

Volgens diverse Portugese en Engelse media wordt de aanvallend ingestelde middenvelder via een zelfde soort constructie vastgelegd als Anthony Martial afgelopen zomer. Manchester United zou ongeveer veertig miljoen euro moeten betalen om de speler vanaf volgend seizoen tot zijn beschikking te hebben, waarna het transferbedrag door prestatiebonussen kan oplopen tot ruim boven de zestig miljoen.

Renato speelde dit seizoen veertien duels mee met Benfica mee in competitieverband, waarin hij tweemaal scoorde. Ook kwam hij twee keer in actie in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.