United-doelwit Griezmann zinspeelt op einde transfersoap

Reacties

De transfersoap rond Antoine Griezmann lijkt eindelijk zijn einde te naderen. De door Manchester United begeerde aanvaller van Atlético Madrid laat op social media doorschemeren in Spanje te blijven.

United-doelwit Griezmann zinspeelt op einde transfersoap

Griezmann plaatste donderdagavond op Twitter een foto van zichzelf in Atlético-shirt met de tekst: 'Nu meer dan ooit'. De Fransman lijkt daarmee een einde te maken aan alle geruchten over een naderende transfer naar United. Griezmann schatte een overstap naar Manchester ruim een week geleden nog in als een zes op een schaal van een tot tien.

De BBC meldde donderdagochtend echter dat de interesse van United flink is bekoeld. De kersverse Europa League-winnaar vindt de invulling van de spitspositie op dit moment belangrijker dan het halen van Griezmann, die United op het oog had voor een van de posities daarachter. Zlatan Ibrahimovic is immers voorlopig nog geblesseerd en beschikt bovendien over een contract dat op 30 juni afloopt.

Voor Atlético zou het aanblijven van Griezmann een grote meevaller zijn. De nummer drie van Spanje mag komende zomer geen spelers aantrekken en kan bij een vertrek van zijn sterspeler dus ook geen vervanger halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.