Uniek Van Gaal-boek te koop, Messi signeert tattoo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Uniek Van Gaal-boek te koop, Messi signeert tattoo

Op veilingsite Catawiki is een gesigneerd exemplaar van de biografie van Louis van Gaal verkrijgbaar. Pikant detail: het boek is afkomstig van Mark van Bommel, die met Van Gaal samenwerkte bij Bayern München.

• Juventus-goalie Gianluigi Buffon viert vandaag zijn 38ste verjaardag. Omdat reddingen van de legendarische keeper nooit vervelen:

• Een mooi moment voor deze Barcelona-fan. Zijn tattoo, van iets wat op Lionel Messi moet lijken, wordt gesigneerd door de Argentijnse grootheid zelf.

• Nog een lift nodig naar de Amsterdam Arena? Vergeet niet een tweet naar Ajax te sturen. Een mooi gebaar van de Amsterdammers!

Pep Guardiola vertrekt deze zomer bij Bayern München en wil aan de slag in Engeland. De bestemming is nog onbekend, al helpt dit spelletje van BBC wellicht bij het kiezen van een volgende club.

'Ik weet weinig van deze club. Ik zal even op Google kijken.'
• Nog maar net binnen bij Crystal Palace haalt Emmanuel Adebayor zich met vedetteneigingen al de woede op de hals van de fans door bij zijn presentatie te zeggen dat hij zijn nieuwe werkgever nauwelijks kent.

'De komende twee seizoenen hoef ik al niet meer te scoren.'
• PEC Zwolle-verdediger Bram van Polen kent een uiterst productief seizoen, met al drie treffers in de Eredivisie. Daar kwam woensdagavond tegen Vitesse (1-1) nog een eigen goal bij. (FOX Sports)

• NEC-verdediger Marcel Appiah raakte woensdag tijdens het gewonnen duel met FC Twente (2-0) geblesseerd aan zijn hand toen hij na een sprint een reclamebord greep om af te remmen. Daarbij haalde hij zich open aan onderstaande rand.

'Weg met die zooi!'
• Supporters van NAC Breda laten weten niet gediend te zijn van de reclames in Bredase stadsbussen van aartsrivaal Willem II. Als deze niet snel worden verwijderd, worden er zelfs acties aangekondigd tegen busmaatschappij Arriva. (Omroep Brabant)

'Ik wil me verontschuldigen bij Kevin De Bruyne voor mijn reactie bij zijn blessure. In het heetst van de strijd besefte ik niet dat hij zich flink pijn gedaan had. Ik wens hem het allerbeste en een spoedig herstel.'
• Everton-keeper Joel Robles dacht dat Kevin De Bruyne aan het tijdrekken was om een voorsprong van Manchester City (3-1) in het toernooi om de League Cup over de streep te trekken. De Belg was echter serieus geblesseerd, dus verontschuldigde Robles zich later via Twitter.

• Over verontschuldigingen gesproken: die zijn ook wel van toepassing op een ander wedstrijdfragment uit bovengenoemde partij. Raheem Sterling bereidde hieronder namelijk de 2-1 van De Bruyne voor, waarbij de bal toch echt over de lijn was.

sterling over de lijn manchester city everton

Justin Kluivert is flink aan de weg aan het timmeren om zijn vader te doen vergeten (klik op de link in de tweet als de video niet automatisch laadt)...

• Echt waar: Andrew Driver raakte woensdag zijn basisplaats kwijt nadat hij te laat op de club was verschenen vanwege file. (Omroep Gelderland)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.