Uitzinnig FC Kopenhagen trakteert op gratis bier na CL-succes

Reacties

FC Kopenhagen kent een geweldige avond. De Deense hoofdstadclub kwalificeerde zich dinsdag voor de achtste finales van de Champions League door Galatasaray met 1-0 te kloppen – een overwinning die de club alleen in wedstrijdpremies al 12,5 miljoen euro oplevert. Feest, zodoende.

Uitzinnig FC Kopenhagen trakteert op gratis bier na CL-succes
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

En ook in Denemarken vinden ze: bij een feestje hoort een biertje. Zodoende verscheen er na afloop van de wedstrijd een heuglijke mededeling op de videoschermen van Parken, het sfeervolle stadion van de blauw-witten. Onderweg van hun stoeltje naar de auto, fiets, bus of metro konden de supporters genieten van een pilsje om te proosten op een historische avond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met recht historisch: het was dertien jaar geleden dat Kopenhagen zich bij de beste zestien clubs van het continent schaarde, en daarvoor was het nooit gebeurd. In 2010 overleefde de club een poule met Rubin Kazan, Panathinaikos en Barcelona, om in de achtste finales te stranden tegen Chelsea.

UEFA Champions League

Stand Groep A UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
5
1
0
12-6
+6
16
2
FC Kopenhagen
6
2
2
2
8-8
0
8
3
Galatasaray
6
1
2
3
10-13
-3
5
4
Manchester United
6
1
1
4
12-15
-3
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.