Uitblinker Ramselaar gelooft nog heilig in titel PSV

Reacties

Na de tegenvallende resultaten in de competitie en het bekerechec tegen Sparta, stond PSV zaterdag tijdens het bezoek aan Vitesse onder hoogspanning. Waar de ervaren krachten het te vaak niet laten zien, pakte Bart Ramselaar (20) de handsschoen op.

Uitblinker Ramselaar gelooft nog heilig in titel PSV

De afgelopen zomer van FC Utrecht overgekomen middenvelder is nu al van onschatbare waarde voor PSV. Hij domineerde in Arnhem op het middenveld en gaf de ploeg de schwung waarnaar zij al een tijdje op zoek was.

'Ik denk dat ik me goed ontwikkel en nog meer kan', stelt Ramselaar in gesprek met Voetbal International. 'De laatste week speelde ik drie wedstrijden in acht dagen. Waarom ik me zo makkelijk aanpas? Ik speel met betere voetballers om me heen. Dit is toch de kampioen van Nederland. Ik ben een voetballer die meegaat in het niveau.'

Van een speler die in alle rust mag wennen, naar een bepalende kracht in een voor PSV cruciale fase. Met zijn doelpunten tegen Sparta Rotterdam en een assist tegen Vitesse, is Ramselaar er mede verantwoordelijk voor dat een crisis is uitgebleven. Waar enkele ervaren krachten het laten afweten, deinst hij nergens voor terug.

Kampioen
Het smaakt logischerwijs naar méér. Een basisplaats tot aan het eind van het seizoen ondanks concurrentie van Siem de Jong, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Davy Pröpper? 'Ik wil mezelf ontwikkelen en deze lijn doortrekken', antwoordt de middenvelder voorzichtig. 'Maar natuurlijk wil ik zoveel mogelijk spelen. Mijn ultieme doel? Ik wil kampioen worden met PSV. En ja, dat kan nog steeds. Daar geloof ik heilig in.'

Lees woensdag in de nieuwe VI meer over Bart Ramselaar. Het uitgebreide verhaal met en over de jonge middenvelder is nu ook al op VI Premium te lezen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.