Udinese buit rode kaarten Reggina pas laat uit

Reggina heeft met negen man zijn meerdere moeten erkennen in Udinese. Pas in de slotfase viel de beslissing (0-2).

Antonio Floro Flores (foto) was de gevierde man bij Udinese. De aanvaller maakte in de laatste vijf minuten met twee treffers het verschil tegen hekkensluiter Reggina, dat het laatste half uur met negen man speelde.

Maurizio Lanzaro was in de 55ste minuut de eerste die kon vertrekken. Zijn protesten tegen een overigens door Maurizio Domizzi gemiste strafschop noopten scheidsrechter De Marco tot het trekken van een rode kaart. Lanzaro kreeg zeven minuten later gezelschap van Antonino Barilla, die zijn tweede gele kaart incasseerde.

Negen minuten voor het einde verzuimde Reggina-middenvelder Franco Brienza bij een stand van 0-0 de wedstrijd op zijn kop te zetten door een strafschop onbenut te laten. Het bleek het begin van het einde voor de hekkensluiter, die door toedoen van Floro Flores een nederlaag moest incasseren.