Twijfelende Bacuna vereerd door uitnodiging Kluivert

Reacties

Leandro Bacuna weet nog niet of hij aan de slag gaat als international van Curaçao. De speler van Aston Villa is wel vereerd.

Twijfelende Bacuna vereerd door uitnodiging Kluivert

In de missie het WK van 2018 te bereiken, is Curaçao bezig een indrukwekkend elftal met (voormalige) Eredivisiespelers te formeren. Adviseur en trainer Patrick Kluivert heeft inmiddels veel voetballers gepolst. Vitesse-doelman Eloy Room twijfelt nog over de uitnodiging, net als Bacuna. De ex-speler van FC Groningen wil de deur richting Oranje liever nog niet dichtgooien.

'Ik ben vorig jaar ook al benaderd', zegt Bacuna. 'Toen heb ik gezegd dat ik wilde nadenken, dat is eigenlijk niet veranderd. Waarschijnlijk hak ik pas later de knoop door. Dat Kluivert aan de staf is toegevoegd, geeft natuurlijk wel wat extra's aan de uitnodiging. Ik voel me dan ook zeer vereerd.' Eind deze maand speelt Curaçao zijn eerste kwalificatieduels, met Montserrat.

In de nieuwe editie van Voetbal International is een uitgebreide reportage te lezen over de familie Bacuna, de meest getalenteerde voetbalfamilie van Nederland. Zo was vader John international van Curaçao. De reportage is ook te lezen op VI Premium.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.