Twente-speler Kuiper wacht opnieuw lang herstel

Reacties

Het blessureleed blijft Nicky Kuiper achtervolgen. De vrees voor weer zwaar knieletsel bij de verdediger van FC Twente bleek gegrond.

Twente-speler Kuiper wacht opnieuw lang herstel

Onderzoek heeft uitgewezen dat Kuiper zaterdag in het oefenduel van Jong FC Twente met IJsselmeervogels de voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd. De 24-jarige verdediger wacht binnenkort de noodzakelijke operatie.

'Ik voelde zaterdag eigenlijk direct al dat het mis was en vandaag heb ik de bevestiging gekregen dat het mijn voorste kruisband is', zegt Kuiper op de website van FC Twente. 'Dit is een zware tegenvaller, maar eigenlijk merk ik dat ik de knop alweer heb omgezet bij mijzelf. Ik richt mij vanaf nu op de revalidatie en zal ervoor vechten om zo goed mogelijk terug te komen.'

Kuiper weet inmiddels wat een dergelijke revalidatie inhoudt. Twee keer eerder had hij te kampen met zwaar knieletsel. In oktober 2010 kreeg hij te maken met een ingescheurde buitenband in zijn linkerknie. Drie maanden later werd zijn herstel verstoord door een gescheurde voorste kruisband en schade aan zijn meniscus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.