Tweewieler voor Diemers, happy hour in Genk

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tweewieler voor Diemers, happy hour in Genk

Mark Diemers, de negentienjarige middenvelder van FC Utrecht, kan rekenen op de steun van zijn teamgenoten. De Fries zakte onlangs voor de vierde keer voor zijn rijbewijs en kreeg daarom van de Utrecht-selectie... een fiets.

'Als ik op mijn 36ste of 37ste nog drie doelpunten kan maken tegen Manchester United, dan kan ik op mijn vijftigste ook nog wel scoren.'
Samuel Eto'o kan er de humor wel van inzien. Zijn trainer, José Mourinho, had off the record de leeftijd van zijn spits, ludiek bedoeld, in twijfel getrokken. De Kameroener doet daar niet al te moeilijk over.

De fans van RC Genk hopen van harte dat hun ploeg zich donderdagavond tegen FC Anzhi weet te plaatsen voor de achtste finale van de Europa League. Niet alleen omdat de ploeg dan geschiedenis schrijft, maar ook omdat de fans dan een beloning krijgen. Genk heeft namelijk beloofd dat de supporters in het stadion na de wedstrijd een uur lang gratis mogen drinken, mocht de club Europees doorbekeren.

• In Georgië gaat het er sportief aan toe. Als FC Dinamo Tbilisi de bal na een overtreding terug wil geven aan tegenstander FC Sioni Bolnisi, waait de bal er plotseling in. Niet zo netjes. Maar om de boel vriendelijk te houden laat Dinamo tegenstander Sioni gewoon de gelijkmaker binnenlopen. Uiteindelijk wonnen de bezoekers met 1-2. De winnende goal werd wel gemaakt uit eerlijk veldspel.

• Van je teamgenoten moet je het hebben. Dat geldt echter niet bij Bayern München. Kijk hier hoe Mario Mandzukic in komt vliegen op Bastian Schweinsteiger, die wonder boven wonder verschoond bleef van een zware blessure.

• Het hotel waar de Belgische selectie tijdens het WK in Brazilië verblijft heeft zich erg gastvrij opgesteld. Visliefhebbers onder de Rode Duivels zullen zich verheugen op het nieuws dat er in de vijver van het hotel extra vis wordt uitgezet. De vijver is normaliter niet geschikt om in te vissen, maar voor de Belgen maakte de hoteldirectie een uitzondering. Het hotel stelde zelf voor om enkele vrachtwagens vis te laten aanvoeren.

• Zoek de verschillen. Chelsea gaat in maart de hoofdrol vertolken in een speciale aflevering van The Simpsons.

• In Oostenrijk zijn ze er inmiddels achter gekomen dat Ajax hier ook de naam van een wasmiddel is. Daarom strooit Red Bull Salzburg via het officiële Twitter-account nog wat extra zout (of wasmiddel?) in de wonden. Ajax kreeg namelijk in eigen huis een oorwassing.

• In de Eredivisie zien we soms verschrikkelijke missers, maar in de Aziatische Champions League kan men er ook wat van. Deze rebound lijkt toch niet al te lastig...

• De Poolse doelman Lukasz Sapela gaat helemaal uit zijn dak als hij in de Azerbeidjaanse topper tussen zijn Ravan Baku en Gabala een penalty heeft gestopt. Maar zijn emoties namen de overhand, wat hem duur kwam te staan. De scheidsrechter bestrafte hem vanwege zijn handgebaren met een rode kaart. Zijn ploeg hield echter, gelukkig voor Sapela, wel de 0-0 vast.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.