'Twee keer scoren in Rusland, dat is niet makkelijk'

Reacties

Goed spelen, maar wel met lege handen staan. Dat was het gevoel van PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum na de nipte nederlaag tegen Zenit Sint-Petersburg (0-1) in de tweede ronde van de Europa League.

'Twee keer scoren in Rusland, dat is niet makkelijk'

'We begonnen goed en waren het grootste deel van de wedstrijd de beteren, maar we geven het zo makkelijk weg. Dan merk je dat Zenit gewoon een stuk volwassener is. Zij wachten op die ene kans. Wij lijden balverlies en binnen een paar seconden ligt de bal erin', aldus Wijnaldum tegen FOX Sports.

Volgende week donderdag wacht de return in het koude Sint-Petersburg. 'Elke wedstrijd is weer anders, maar deze gaat wel heel erg moeilijk worden. We moeten twee keer scoren in Rusland om door te gaan naar de volgende ronde. Dat is geen makkelijke opgave', zegt de aanvoerder van PSV.

Overigens was de aanvallende middenvelder niet erg te spreken over het optreden van scheidsrechter Paolo Tagliavento. 'Hij was wel een beetje partijdig. Bij Zenit liet hij alles toe, terwijl iedere overtreding van ons direct werd afgefloten', aldus Wijnaldum, die niet in staat was de Italiaanse leidsman dat duidelijk te maken. 'Hij spreekt amper Engels, dus dat was een beetje lastig.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.