Troosteloze remise voor gewisselde El Hamdaoui en Málaga

Mounir El Hamdaoui kon bij Real Sociedad zijn sterke basisdebuut geen vervolg geven. De Marokkaanse spits werd gewisseld tijdens het duel dat in een doelpuntloos gelijkspel eindigde.

Troosteloze remise voor gewisselde El Hamdaoui en Málaga

El Hamdaoui scoorde vorige week drie keer voor Málaga in de 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano. Na 66 minuten werd hij ditmaal naar de kant gehaald en vervangen door concurrent Roque Santa Cruz. De Paraguayaan kon echter ook geen treffer forceren, terwijl de productie van Sociedad eveneens stokte. Daardoor bleef het bij een bloedeloze 0-0.

Sociedad begon sterk aan het seizoen, waarbij vooral de twee overwinningen op Olympique Lyon tijdens de play-offs voor de Champions League in het oog sprongen. In de laatste vier wedstrijden won Sociedad niet en scoorde het slechts eenmaal.

Dankzij de drie treffers van El Hamdaoui won Málaga vorige week voor het eerst dit seizoen, terwijl zijn club in de competitiewedstrijd daarvoor met 2-2 gelijkspeelde bij Sevilla. Daarmee is El Hamdaoui nog steeds ongeslagen bij zijn nieuwe club. De eerste twee wedstrijden – nog zonder de Marokkaanse aanvaller – verloor Málaga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen