Trombose Martina drukt geplaagd RKC dieper in de zorgen

Reacties

De ziekenboeg van RKC Waalwijk puilt uit, maar maandag is er nog een nieuw blessuregeval bij gekomen voor de hekkensluiter van de Jupiler League. Derwin Martina is naar verwachting tot de winterstop uitgeschakeld door de gevolgen van een trombosearm.

Trombose Martina drukt geplaagd RKC dieper in de zorgen

De rechtsback liep de kwetsuur op tijdens zijn vlucht naar Curaçao, waar hij zich bij de nationale ploeg van zijn land zou voegen. 'Een trombosearm is een zeldzame aandoening', meent clubarts Peter Engelenburg op de clubsite. 'Omdat Derwin nu bloedverdunners moet slikken tegen trombose, is fysiek contact voorlopig uit den boze.'

Martina voegt zich met zijn blessure in een overvolle ziekenboeg van de club die vorig seizoen uit de Eredivisie degradeerde. Sandro Calabro is herstellende van een hernia, terwijl Dylan de Braal met een vervelende knieblessure kampt. Dennis Rommedahl en Imad Najah schitteren ook al lange tijd door afwezigheid.

De Waalwijkers bezetten momenteel de laatste plaats in de Jupiler League. Aan de eerste negen competitiewedstrijden hield de ploeg van trainer Martin Koopman slechts vier punten over.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.