Traore kan Burkina Faso niet aan drie punten helpen

Reacties

Burkina Faso is er ook in de tweede groepswedstrijd van het toernooi om de Afrika Cup niet in geslaagd te winnen. In Bato eindigde het duel met gastland Equatoriaal-Guinee in een doelpuntloos gelijkspel.

Traore kan Burkina Faso niet aan drie punten helpen

In Bato waren de beste kansen voor Burkina Faso. Met name Bertrand Traore was dicht bij de winnende treffer. De aanvaller van Vitesse kreeg in de openingsfase een paar kleine mogelijkheden, maar liet vlak voor de rust doelman Felipe Ovono kansloos. Helaas voor Traore belandde zijn inzet op de paal.

Treffers vielen er niet, waardoor beide landen een punt pakten. Het eerste duel van Burkina Faso met Gabon, koploper in Groep A, werd met 2-0 verloren. Daarentegen pakte Equatoriaal-Guinee in de eerste wedstrijd tegen Congo een punt en is, net als Burkina Faso, nog steeds in de race voor de volgende ronde.

Gabon staat aan kop met drie punten en neemt het later op de avond op tegen Congo. Equatoriaal-Guinee volgt op een punt, terwijl Burkina Faso en Congo één punt hebben tot dusver. Gabon en Congo speelden daarvoor wel een wedstrijd minder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.