Transfer naar Premier League lonkt voor Sigthórsson

Reacties

De buitenlandse clubs staan in de rij voor Kolbeinn Sigthórsson. Swansea City is een van de clubs die een bod heeft uitgebracht op de IJslandse spits van Ajax.

Transfer naar Premier League lonkt voor Sigthórsson

'Er zijn aanbiedingen van meerdere clubs binnengekomen', aldus directeur Marc Overmars tegen Voetbal International. Volgens Engelse media heeft ook promovendus Queens Park Rangers serieuze belangstelling voor Sigthórsson. Vorig jaar stond de ex-speler van AZ ook al op het verlanglijstje van de Londenaren.

Voor het eerst sinds zijn transfer naar Ajax haalde Sigthórsson afgelopen seizoen dubbele cijfers (tien treffers) in de competitie. De Amsterdammers namen hem in 2011 over van AZ. Zijn contract loopt tot 2015, wat deze zomer het ideale moment voor Ajax maakt om hem te verkopen. Na afloop van het voorbije seizoen gaf Sigthórsson al aan open te staan voor een nieuwe uitdaging.

Overigens heeft Swansea ook serieuze interesse in Luc Castaignos van FC Twente. Het is niet bekend of de club beide Eredivisie-spitsen wil inlijven, of het slechts een nieuwe aanvaller wil vastleggen.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.