Transfer Linssen van Heracles naar Groningen in de maak

Reacties

FC Groningen heeft met Heracles Almelo een akkoord bereikt over de transfer van Bryan Linssen. De 24-jarige aanvaller gaat op korte termijn zelf om de tafel met de bekerwinnaar om tot een persoonlijk akkoord te komen.

Transfer Linssen van Heracles naar Groningen in de maak

Dat heeft Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma maandagochtend bevestigd tegenover Voetbal International. Voorzitter Jan Smit vertelde vorige week al aan VI dat er interesse was voor de vleugelspits, die ook in beeld was bij AZ. 'We zitten op zich goed in de vleugelspelers, dus een vertrek is bespreekbaar. Maar dan wel als er een acceptabel bedrag tegenover staat.'

Omdat het contract van Linssen nog een jaar doorliep ontvangt Heracles zo in ieder geval nog een transfersom voor de Limburger, die in de zomer 2013 overkwam van VVV-Venlo en sindsdien 25 keer scoorde voor Heracles in 69 officiële duels.

Diepgang
Als Linssen er zelf ook uitkomt met Groningen moet hij in de ploeg van trainer Erwin van de Looi voor meer diepgang gaan zorgen. Op de rechterflank heeft De Trots van het Noorden die al door de aanwezigheid van Jarchinio Antonia, maar vanaf de linkerkant speelde Albert Rusnák – van origine een middenvelder – in een andere rol. De twintigjarige Slowaak zal naar het centrum verhuizen als Linssen inderdaad komt en Tjaronn Chery zijn verwachte transfer krijgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.