Vertrek Linssen bespreekbaar voor Heracles Almelo

Reacties

Heracles Almelo houdt rekening met een spoedig vertrek van Bryan Linssen. Een transfer is bespreekbaar volgens voorzitter Jan Smit. Verschillende clubs hebben zich gemeld voor de vleugelaanvaller.

Vertrek Linssen bespreekbaar voor Heracles Almelo

Rond de 24-jarige aanvaller, afgelopen seizoen goed voor tien competitiedoelpunten en acht assists, begint dan ook steeds meer beweging te ontstaan. Linssen is kandidaat om bij AZ Steven Berghuis op te volgen indien deze in de komende transferwindow wordt verkocht.

Ook een andere club heeft zich inmiddels gemeld voor de speler, wiens contract in Almelo nog één seizoen doorloopt. Om te voorkomen dat hij daarna transfervrij de deur uitloopt, is Heracles Almelo gebaat bij een voortijdige verkoop.

'Er begint interesse voor Bryan te ontstaan', aldus Heracles-voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International. 'We zitten op zich goed in de vleugelspelers, dus een vertrek is bespreekbaar. Maar dan wel als er een acceptabel bedrag tegenover staat. Bryan heeft in de twee afgelopen seizoenen elf en tien goals voor ons gemaakt, hij is een zeer productieve speler.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.