Transfer Lestienne naar PSV laat nog op zich wachten

Reacties

Na het contracteren van Nicolas Isimat-Mirin hoopt PSV volgende week, als de voorbereiding van start is gegaan, de eerste aanvallende versterking te hebben vastgelegd. Maxime Lestienne is een serieuze kandidaat om de landskampioen te komen versterken. Van een akkoord met de 23-jarige Belg is evenwel nog geen sprake.

Transfer Lestienne naar PSV laat nog op zich wachten

'Er is nog geen nieuws met betrekking tot Lestienne', laat technisch manager Marcel Brands weten aan Voetbal International. 'We zijn ook nog bezig met andere opties.' Desondanks is de linksbuiten wel een serieuze kandidaat om de selectie van trainer Phillip Cocu te versterken. Zijn transfer is alleen gecompliceerder dan gewoonlijk, omdat de ex-speler van Club Brugge eigendom is van een investeringsmaatschappij.

De eventuele komst van Lestienne - die onder contract staat bij het Qatarese El Arabi en afgelopen seizoen op huurbasis actief voor het Italiaanse Genoa – sluit het aantrekken van andere aanvallers niet uit. De Eindhovenaren zijn nog altijd in gesprek met Gastón Pereiro. Brands vertelde eerder deze week aan VI al dat het aantrekken van de twintigjarige aanvaller van Nacional wel eens lastig kan worden, omdat ook clubs als FC Porto en Juventus interesse hebben.

Berghuis
Van de komst van Steven Berghuis is vooralsnog geen sprake. PSV heeft zich nog niet officieel gemeld bij AZ voor de 23-jarige linkspoot, die begin deze maand voor het eerst deel uitmaakte van de selectie van het Nederlands elftal. De rechtsbuiten heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2017, waardoor de Noord-Hollanders een flinke transfersom kunnen vragen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.