Trainer geeft eigen speler kopstoot in Spanje, Pogba en Tévez dollen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Trainer geeft eigen speler kopstoot in Spanje, Pogba en Tévez dollen

• Bijzondere taferelen in Spanje bij het play-off-duel tussen Getafe en Huesca. De thuisploeg was met 3-0 te sterk voor Huesca en dat zinde middenveler David López maar niks. De Spanjaard reageerde gefrustreerd op zijn wissel en wekte daarmee de woede van zijn trainer Juan Antonio Anquela. De 59-jarige Anquela bestrafte zijn speler met een kopstoot.

• Wie hebben we daar? De Braziliaanse Ronaldo liep zaterdagmiddag zijn opvolger bij het nationale elftal tegen het lijf. Manchester City-spits Gabriel Jesus draagt tegenwoordig het tricot met rugnummer 9. O Fenomeno vindt het een genot om naar de talentvolle spits te kijken en wenst hem veel succes voor de toekomst.

• Ook in China was het zaterdag gezellig. Paul Pogba verkeert voor een sponsortrip in het Aziatische land en kwam daar voormalig Juventus-ploeggenoot Carlos Tévez tegen.

L' Pace! See you again soon brother 🙏🏾 @tevezoficial #pogchina #shanghaishenhua

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

Tontooon 😝@patriceevra #pogchina @tevezoficial #shanghaishenhua

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

• Voor Manolo Gabbiadini was zaterdag 17 juni een dag om nooit te vergeten. De Italiaan stapte het huwelijksbootje in met zijn vriendin Martina. Het is te hopen dat deze brutale fan die bijzondere dag van de Southampton-spits niet verpest heeft door een handtekening te vragen op zijn Napoli-shirt.

Raúl Albiol vermaakt zich wel op vakantie.

Se nos fue la cabeza @alicia_roig23 @carmensaizm @jroig18 😱

Een bericht dat is gedeeld door @raulalbiol33 op

Arturo Vidal staat bekend om zijn voetbalkwaliteiten én kapsels. De Chileense middenvelder van Bayern München heeft zich een nieuwe coupe aan laten meten.

Arturo Vidal heeft een nieuw kapsel! #fresh #fcbayern #vidal #baas

Een bericht gedeeld door Voetbal International (@voetbalinternational.nl) op

• De bouw van het nieuwe AS Roma-stadion loopt mogelijk nog meer vertraging op. Nadat de politiek zich met het Stadio della Roma bemoeide, komen nu ook natuurorganisaties in beweging. Als AS Roma in de bouwplannen geen rekening houdt met nestzones van amfibieën, in het bijzonder kikkers, gaat de Italiaanse Associatie voor de Verdediging van Dieren en Milieu proberen het bouwproject te blokkeren.

Een impressie van het nieuwe Stadio della Roma
Een impressie van het nieuwe Stadio della Roma

Steven Davis heeft vanwege zijn prestaties op het EK in Frankrijk een ridderorde ontvangen. De middenvelder loodste Noord-Ierland als aanvoerder naar de achtste finale van het Europese eindtoernooi. In die ronde was Wales met 1-0 te sterk. Davis mag zichzelf nu Member of the Most Excellent Order of the British Empire noemen.

• Southampton heeft flink uitgepakt met de presentatie van de nieuwe shirts. Overigens doet de bad guy in dit filmpje opvallend genoeg wel wat denken aan een oud-trainer van The Saints

• Mooie actie van Héctor Bellerín! Laten we hopen dat hij alles speelt op het EK Onder -21.

Patrick Kluivert is terug in Wenen, maar dit keer steelt hij niet zelf de show. Dat laat hij over aan zijn zoontje Shane.

Great to be back in Vienna 😉 #⚽️@shanekluivert

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

'De gretigheid viel me op, het geloof van de groep in zichzelf, de steun naar elkaar toe en de voetbaldetails klopten bij de internationals van wie je verwacht dat ze de kar trekken bij Oranje.'
• Ruud Gullit, assistent-trainer bij het Nederlands elftal, vertelt in zijn column in De Telegraaf genoeg redenen voor positivisme te zien bij het Nederlands elftal.

• Een charmeoffensief in Hongarije. De nationale trots verliet vorige week met het schaamrood op de kaken het veld na een WK-kwalificatienederlaag tegen voetbaldreumes Andorra (1-0). Bondscoach Bernd Storck heeft nu op de Hongaarse televisie laten weten dat de Hongaarse fans de komende twee thuisduels – met Letland en Portugal – gratis naar binnen mogen. Tot een plaatsing voor het WK gaat het waarschijnljik niet meer leiden, de achterstand op nummer twee Portugal is al acht punten met nog maar vier duels te gaan.

• Ooit maakte hij met PSV furore in de Champions League en vandaag mag Alex 35 kaarsjes uitblazen.

• Dat Peter Bosz bij een van de grootste clubs van de wereld terechtgekomen is, zal hem inmiddels al wel duidelijk zijn. Zoniet, dan helpt dit onderzoek van L'Equipe daar misschien bij. Afgelopen seizoen zaten er bij Borussia Dortmund gemiddeld 79.653 toeschouwers in thuiswedstrijden. Daarmee gaat de Duitse club aan kop op de lijst van de Franse krant. Barcelona (77.572) en Manchester United (75.290) volgen als tweede en derde. Bekijk hier de hele lijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.