'Toulouse meldt zich in jacht op versterking maar weer eens in Nederland'

Reacties

Toulouse is in de zoektocht naar versterking weer in Nederland uitgekomen. Roda JC Kerkrade heeft een eerste bod op vleugelaanvaller Bryan Limbombe naar verluidt echter afgewezen.

'Toulouse meldt zich in jacht op versterking maar weer eens in Nederland'
© Pro Shots

L'Équipe meldt dat Toulouse 800.000 euro wilde betalen voor Limbombe, met nog eens twee ton aan mogelijke bonussen. Roda wil de 21-jarige linksbuiten, het jongere broertje van Anthony Limbombe, echter niet kwijt. Het is onduidelijk of Toulouse nog een verhoogd bod zal gaan uitbrengen.

Toulouse weet de weg naar Nederland de laatste tijd gemakkelijk te vinden. Branco van den Boomen kwam twee jaar geleden over van De Graafschap en is een schot in de roos gebleken voor de Franse club, die deze zomer al Zakaria Aboukhlal (AZ) en Thijs Dallinga (Excelsior) verwelkomde. Laatstgenoemde heeft inmiddels al twee keer gescoord in de Ligue 1.

Belgisch jeugdinternational Limbombe is een van de smaakmakers bij Roda, dat zijn eerste drie wedstrijden van dit nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie wist te winnen. Limbombe scoorde nog in de 0-2 zege op FC Dordrecht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.