Totti spreekt geruchten over gedwongen pensioen tegen

Reacties

Als het aan Francesco Totti ligt, is de ophef over zijn toekomst bij AS Roma volledig uit de lucht gegrepen. De aanvoerder van de Romeinen sprak geruchten over een gedwongen pensioen tegen.

Totti spreekt geruchten over gedwongen pensioen tegen

Totti wordt in september 39, maar wil zo lang als hij kan in het shirt van zijn grote liefde Roma blijven spelen. Zijn huidige contract als speler loopt tot de zomer van 2016, maar de club zou erop aansturen de clubman pur sang daarna geen contract meer aan te bieden en zo zijn pensioen af te dwingen.

Via zijn Facebook-pagina benadrukt Totti nu dat er nooit over is gesproken om verandering in zijn contract aan te brengen. In Italië werd immers ook gehint naar een vervroegd pensioen, na deze zomer.

Tijdens de uitoverwinning tegen Sassuolo (0-3) van afgelopen woensdag bleef Totti negentig minuten op de bank, wat de geruchten over zijn naderende pensioen voedde. 'Natuurlijk sta ik liever op het veld. Maar ik merk dat ik zowel binnen de lijnen als daar buiten mijn meerwaarde nog heb voor het team.'

Totti begin dit seizoen in 21 van de 33 competitiewedstrijden in de basis. Hij maakte in deze jaargang zes doelpunten in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.