Totti na steunbetuiging: 'Alsof Strootman hier was'

Reacties

AS Roma won maandag met 3-2 van Udinese en voor en tijdens de wedstrijd werd uitgebreid stilgestaan bij de afwezigheid van Kevin Strootman. Francesco Totti eerde de geblesseerde middenvelder bij zijn treffer.

Totti na steunbetuiging: 'Alsof Strootman hier was'

Totti opende in de 22ste minuut de score in Stadio Olimpico en vierde het doelpunt met een shirt van Strootman in zijn handen. 'Het is alsof hij hier was', reageerde de captain. 'Hij is een fundamentele speler en bovenal een geweldige kerel, die sinds zijn komst meteen deel uitmaakte van de hechte groep hier. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk herstelt. Hij zal zeker weten sterker dan ooit terugkomen.'

Strootman is de rest van dit seizoen, en een groot deel van het volgende, niet meer inzetbaar voor AS Roma. Tijdens de 1-0 nederlaag vorige week bij Napoli liep de 24-jarige middenvelder een zware blessure aan zijn linkerknie op. Gescheurde kruisbanden, een kapotte meniscus en een beschadigde mediale binnenband zorgen ervoor dat hij waarschijnlijk negen maanden aan de kant staat.

En dat terwijl de van PSV overgenomen middenvelder deze jaargang veel indruk maakte in de Italiaanse hoofdstad. In 25 wedstrijden was Strootman vijf keer trefzeker, waardoor hij bezig was aan zijn meest productieve seizoen ooit. Ook was hij goed voor vijf assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.