Totti kan Roma niet redden in Florence

Reacties

Kevin Strootman heeft met AS Roma een nipte nederlaag geleden op bezoek bij Fiorentina. Een invalbeurt van Francesco Totti kon de Romeinen dit keer niet redden: 1-0.

Totti kan Roma niet redden in Florence

Bij een zege in Florence had Roma aan kop van de Serie A kunnen komen. Kevin Strootman en consorten waren de baas in Toscane en kregen met name via Edin Dzeko een aantal prima kansen, maar de Bosnische spits liet alle mogelijkheden onbenut.

Fiorentina hielp via Nikola Kalinic een nog veel grotere mogelijkheid onbenut, waardoor het duel doelpuntloos leek te eindigen. Want ook de entree van legende en talisman Totti sorteerde bij Roma geen effect, hoewel Radja Nainggolan na een door hem opgezette aanval wel het aluminium raakte.

In de 82ste minuut kwam er uit het niets alsnog een doelpunt op het scorebord. Fiorentina's Milan Badelj haalde vanaf twintig meter uit en zag zijn lage knal in de hoek van het doel verdwijnen. Fiorentina heeft door de triomf zes punten na drie duels, wat goed is voor een plek in de subtop. Kevin Diks wacht overigens nog steeds op zijn debuut voor de paarshemden. Roma heeft zeven punten en staat daardoor gedeeld derde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.