Tottenham pakt door: Maddison lijkt in aantocht, keeper is gepresenteerd

Reacties

Het nieuwe Tottenham Hotspur begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De club hoopt op korte termijn James Maddison te kunnen strikken.

Tottenham pakt door: Maddison lijkt in aantocht, keeper is gepresenteerd
© Pro Shots

Volgens Engelse media hebben Tottenham en Leicester City overeenstemming bereikt over Maddison, die alleen nog medisch gekeurd hoeft te worden. Hij komt voor ongeveer 45 miljoen euro over van de degradant.

Newcastle United had ook vergaande interesse in Maddison, wiens keuze toch op Tottenham is gevallen. Leicester had een hogere transfersom voor Maddison verwacht, maar gezien de degradatie naar het Championship en het nog eenjarige contract van de middenvelder, was dit het hoogst haalbare.

Tottenham legt daarnaast ook twintig miljoen euro neer voor Guglielmo Vicario, de doelman die overkomt van Empoli. Hij moet in Londen de concurrentiestrijd aangaan met Hugo Lloris. Overigens is het niet ondenkbaar dat Lloris nog vertrekt.

Eerder betaalde Tottenham al 45 miljoen voor Pedro Porro van Sporting Portugal. Daarnaast werd de huurtransfer van Dejan Kulusevski definitief. Juventus incasseert dertig miljoen voor hem. Of het hierbij blijft voor de nieuwe manager Ange Postecoglou is nog maar de vraag, omdat Harry Kane hard op weg is naar Bayern München.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.