Tottenham meldt zich bij Swansea voor Vorm

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich bij Swansea City gemeld voor doelman Michel Vorm. Tottenham heeft verregaande interesse in de dertigjarige reservedoelman van Oranje en heeft Swansea City tevens laten weten verdediger Ben Davies (21) van de club uit Wales te willen overnemen.

Tottenham meldt zich bij Swansea voor Vorm

Swansea City is bereid Vorm te laten gaan en heeft met het vastleggen van de transfervrije Lukasz Fabianski van Arsenal zelfs al ingespeeld op een vertrek van de Nederlandse goalie. Liverpool toonde onlangs ook al belangstelling. Vorm werd in 2011 voor 1,5 miljoen pond (zo'n 1,8 miljoen euro) door Swansea City overgenomen van FC Utrecht en zou nu ongeveer het zesvoudige moeten opbrengen. Ben Davies komt uit de eigen opleiding van Swansea City en maakte in 2012 zijn debuut in de Premier League.

Swansea City wil Wilfried Bony ten koste van alles aan boord houden.
Swansea City wil Wilfried Bony ten koste van alles aan boord houden.

Swansea City wijst voorlopig alle interesse in Wilfried Bony van de hand. Er is veel interesse in de Ivoriaanse international, die een uitstekend eerste seizoen doormaakte bij de club uit Wales. De oud-speler van Vitesse maakte in zijn debuutjaar in de Premier League zestien competitiedoelpunten.

Swansea City neemt Marvin Emnes voor ongeveer één miljoen pond (1,3 miljoen euro) over van Middlesbrough. Hij tekent voor drie jaar. De Nederlandse aanvaller kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor Swansea, dat binnenkort de selectie nog verder hoopt uit te breiden. De toekomst van Jonathan De Guzman bij de club is nog onzeker. De Oranje-international werd afgelopen seizoen gehuurd van Villarreal en wordt opnieuw begeerd door Swansea City, maar de Spaanse club wil de middenvelder nu het liefst verkopen.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.