Torres bezorgt Atlético winst, Mendes Rodrigues trefzeker

Reacties

Dankzij een doelpunt van Fernando Torres stevent Atlético Madrid af op de derde plaats in Spanje. Jonathas en Garry Mendes Rodrigues waren goud waard voor Elche, dat uitstekende zaken deed.

Torres bezorgt Atlético winst, Mendes Rodrigues trefzeker

Villarreal - Atlético Madrid 0-1
Atlético Madrid heeft geen fout gemaakt in de jacht op de derde plaats. De ploeg van trainer Diego Simeone, die vorige week door stadgenoot Real Madrid werd uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League, won nipt op bezoek bij Villarreal. Fernando Torres zorgde met zijn tweede competitietreffer sinds zijn terugkeer voor drie punten.

De spits snelde in de 74ste minuut langs doelman Sergio Asenjo (ex-Atlético), kapte twee verdedigers uit en rondde koeltjes af. Door de overwinning heeft Atlético nu 75 punten uit 34 duels, waardoor het vierde blijft in de Primera División. Valencia kan het gat donderdag verkleinen naar vier punten.

Elche - Deportivo La Coruña 4-0
Elche lijkt na een overtuigende thuiszege op Deportivo La Coruña zeker van handhaving. Twee ex-Eredivisionisten scoorden namens de ploeg van trainer Fran Escribá. Voormalig AZ-spits Jonathas opende de score met zijn elfde competitietreffer van het seizoen, terwijl Garry Mendes Rodrigues - die speelde voor ADO Den Haag en FC Dordrecht - de eindstand bepaalde op 4-0.

Elche heeft met nog vier duels voor de boeg acht punten voorsprong op Deportivo, dat de achttiende plaats bezet in de Primera División. Eibar en UD Almería staan met 31 punten ook nog onder Los Franjiverdes.

Overige uitslagen:
Eibar - Sevilla 1-3
Celta de Vigo - Málaga 1-0

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.