Toornstra nog zonder zege: 'Maar vertrouwen is er zeker'

Reacties

Dat Jens Toorstra bij Feyenoord niet de start kent waar hij op had gehoopt, is een understatement. De middenvelder won in vijf officiële duels nog niet en verloor alleen niet op bezoek bij FC Twente (0-0).

Toornstra nog zonder zege: 'Maar vertrouwen is er zeker'

Na de remise in Enschede ging Feyenoord achtereenvolgens ten onder tegen Willem II (1-2), Sevilla (2-0), Ajax (0-1) en het bekerduel van woensdagavond bij Go Ahead Eagles (2-0) kwam daar nog eens overheen.

De van FC Utrecht overgekomen middenvelder baalt van de vroege bekeruitschakeling. 'Heel teleurstellend dat we er zo snel al uit liggen. We waren niet goed genoeg, terwijl Go Ahead Eagles in het zadel werd geholpen door de snelle 1-0.'

Hoewel de resultaten weinig hoopgevend zijn, meent Toornstra dat er nog voldoende vertrouwen is bij de Rotterdammers. 'Dat is er zeker nog. We moeten nu onze rug rechten en proberen zaterdag bij Go Ahead Eagles beter voor de dag te komen. Het is duidelijk dat het beter moet dan wat we in de afgelopen wedstrijden hebben laten zien', besluit hij op de clubwebsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.