Toney komt met veelzeggende reactie nu hij weer mag spelen

Reacties

Ivan Toney is weer speelgerechtigd en dat mag iedereen weten.De spits van Brentford werd voor acht maanden geschorst wegens het overtreden van de bettingregels.

Toney komt met veelzeggende reactie nu hij weer mag spelen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Free!', aldus Toney illustrerend via sociale media. De 27-jarige spits zou zaterdag tegen Nottingham Forest weer in actie kunnen komen voor Brentford, de club die hij terug wil betalen vanwege alle steun tijdens zijn schorsing. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De club stond pal achter me vanaf het eerste moment. De fans stonden ook achter me, dat speelt een cruciale rol. Zelfs als ik niet bij de wedstrijden was, zongen ze mijn naam', zei Toney onlangs. 'En ik kreeg heel veel berichten op sociale media. Een vriend van me stuurde me een video van de fans die mijn naam zongen, ik kreeg kippenvel door te weten dat ze nog steeds achter me staan, ook al ben ik er niet. Iedereen weet dat Brentford een familieclub is, ze zijn niets dan geweldig voor me geweest. Ik kan ze niet genoeg bedanken, vooral de fans. Het is een beetje alsof ik veel terug te betalen heb.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.