Toeschouwer Howard staat voor terugkeer in team VS

Reacties

Terwijl het elftal van de Verenigde Staten zich voorbereidt op de interland tegen Oranje en de Gold Cup, heeft Tim Howard laten weten daarna weer beschikbaar te zijn voor het nationale team.

Toeschouwer Howard staat voor terugkeer in team VS

De inmiddels 36-jarige keeper stak tijdens het WK van 2014 nog in zijn beste vorm, maar trok zich daarna voor onbepaalde tijd terug om zich te concentreren op zijn club Everton. Maar hij laat weten na de zomer weer beschikbaar te zijn voor zijn land. 'Als ze me nodig hebben, zal ik me mengen in de groep. En daarna zien we wel wat er gebeurt', laat hij weten via de site van zijn werkgever.

De 104-voudig international is zijn land altijd blijven volgen en hij is dan ook aandachtig toeschouwer bij de oefenpartij tegen Oranje. 'Nederland is altijd taai. Maar Jürgen Klinsmann wil zijn spelers aan het werk zien tegen de beste teams die er zijn. De wedstrijd tegen Nederland wordt gespeeld in een prachtige ambiance met spelers van wereldklasse. Ik kijk erg uit naar het duel.'

Howard werd ooit afgetest bij Feyenoord. Daarna stond hij drie seizoenen op de loonlijst van Manchester United. De doelman, die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette, gaat volgend seizoen zijn tiende contractjaar in bij Everton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.