Toekomstig RKC-coach Maas kiest voor hereniging met Bosz

Reacties

Rob Maas heeft RKC Waalwijk woensdag laten weten dat hij niet ingaat op de contractaanbieding die de Waalwijkers hem hebben voorgeschoteld. Hij zal naar Arnhem verkassen om daar als vervanger van de vertrokken assistent Albert Capellas aan de slag te gaan.

Toekomstig RKC-coach Maas kiest voor hereniging met Bosz

Het vertrek van Maas is een flinke streep door het plan van de Waalwijkers. De gedegradeerde club stelde onlangs Martin Koopman aan als  opvolger van Erwin Koeman (op de foto met Maas) en hoofdtrainer voor een jaar. Maas was de beoogde opvolger als hoofdcoach.

Bij Vitesse was er plaats voor Maas omdat Capellas inmiddels is vertrokken om in de technische staf van Brøndby IF aan de slag te gaan. Vitesse kon hem op het moment van beslissen geen zekerheid door middel van een nieuw contract geven.

De overgang van Maas naar Vitesse komt niet geheel uit de lucht vallen. Peter Bosz heeft nog met hem gevoetbald bij Feyenoord en haalde hem in het verleden naar Heracles Almelo. Bovendien haalde technisch directeur Mo Allach onlangs ook al Janus van Gelder weg uit Waalwijk. Hij is nu scout in Arnhem. In het verleden werd ook algemeen directeur Joost de Wit al weggehaald uit Waalwijk.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.