Toekomst Pelupessy onzeker, bod op Armenteros geweigerd

Reacties

Aan de drukke transferzomer van Heracles Almelo komt voorlopig nog geen einde. De Eredivisie-club wil de selectie in ieder geval uitbreiden met twee middenvelders, een linker centrale verdediger en een linksback.

Toekomst Pelupessy onzeker, bod op Armenteros geweigerd

Eerder trok Heracles al de nieuwelingen Dario Van den Buijs, Bart van Hintum en Dries Wuytens aan. 'We willen elke positie dubbel bezet hebben, dus achter Van Hintum en Van den Buijs zoeken we nog spelers', aldus directeur Nico-Jan Hoogma. 'Op het middenveld moet er concurrentie komen voor Lerin Duarte en Joey Pelupessy.'

In het geval van de laatste houdt Heracles er rekening mee dat het voor 1 september nog tot een transfer komt. Als controlerende middenvelder heeft de 24-jarige Pelupessy een sterk seizoen achter de rug. Zijn contract in Almelo loopt nog één jaar door. Om een transfersom veilig te stellen moet Heracles in deze of de volgende transferwindow zaken doen.

Het bod van Vitesse op spits Samuel Armenteros heeft Heracles afgedaan als niet serieus. De club is er niet gerust op dat de Zweed ook komend seizoen in het Polman Stadion te bewonderen is.

Armenteros luisterde vorige week zijn debuut in de nationale ploeg prompt op met een doelpunt. 'Dan ontstaat er altijd een nieuwe dynamiek rond een speler', beseft Hoogma. 'Afgelopen seizoen maakte Samuel negentien goals, terwijl hij ook nog eens de eerste vier wedstrijden miste. Rond zo’n klassespeler zal altijd beweging zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.