Tissoudali krijgt Bronzen Stier voor derde periode

Reacties

Telstar-aanvaller Tarik Tissoudali is in de Jupiler League uitgeroepen tot beste speler van de derde periode. Bij periodekampioen FC Eindhoven valt zowel coach Mitchell van der Gaag (beste trainer) als Jinty Caenepeel (beste talent) in de prijzen.

Tissoudali krijgt Bronzen Stier voor derde periode

Tissoudali is dit seizoen een revelatie in Velsen-Zuid. In 26 competitiewedstrijden trof hij al dertien keer doel en verzorgde hij zes assists. In de derde periode was hij vijf keer trefzeker en was hij driemaal de aangever. Mede door die fraaie productie is Telstar - momenteel negende op de ranglijst - nog vol in de race voor een play-offticket.

De 22-jarige Amsterdammer liet bij de verkiezing Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam), Caenepeel (FC Eindhoven) en Ralf Seuntjens (VVV-Venlo) achter zich. Waar de Belgische aanvaller van de Eindhovenaren werd uitgeroepen tot grootste talent in de derde periode, ontving Seuntjens net als na de tweede periode de prijs voor de topscorerstitel. In deze periode vond hij acht keer het net, waardoor de 26-jarige aanvaller van de Venlonaren met een totaal van 22 goals tevens de algehele topscorersranglijst aanvoert. Hij laat Thomas Verhaar (twintig treffers) en Leon de Kogel (Go Ahead Eagles) achter zich.

Van der Gaag wordt beloond voor de ijzersterke derde periode met zijn ploeg FC Eindhoven, waarin de Brabanders zeventien punten behaalden in acht wedstrijden. Dat waren er vijf minder dan lijstaanvoerder Sparta Rotterdam, maar de Kasteelclub sleepte de tweede periodetitel al in de wacht waardoor de Eindhovenaren zich na de 26ste speelronde tot periodekampioen kroonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.