Tips voor Messi uit Gent, knuffel Mitrovic gaat helemaal mis

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tips voor Messi uit Gent, knuffel Mitrovic gaat helemaal mis

'Ik dacht: Ik vertel hem even hoe hij zijn spel kan verbeteren'
AA Gent-buitenspeler Simon Moses liep onderweg naar zijn thuisland Nigeria op het vliegveld plotseling Lionel Messi tegen het lijf. De twintigjarige Moses bedacht zich geen moment en vroeg de Argentijnse maestro om een selfie. Op zijn Facebook-account vertelt hij dat hij Messi daarnaast meteen van wat handige tips heeft voorzien.

Thought I'd tell him how to improve his game hahaha.. #Legend #TheBest 󾍘🏾

Geplaatst door Simon Moses 27 op  zondag 20 maart 2016

'Het is een manier de gastvrijheid en vriendschap van het Midden-Oosten te tonen. Daarom zijn we de mogelijkheid aan het onderzoeken de fans onder de sterrenhemel te laten slapen'
De organisatie van het WK 2022 in Qatar overweegt de bezoekende supporters onder te brengen in tenten. De organisatoren willen de groeiende zorg over het tekort aan accommodaties doen afnemen door zogenaamde bedoeïenententen op te zetten op locaties vlakbij de stadions. Kamperen in Qatar dus. (ANP)

Pierre-Michel Lasogga staat de afgelopen wedstrijden niet meer in de basis bij Hamburger SV, en dat vindt moeder en zaakwaarnemer Kerstin maar niets. Op haar Instagram-account roept ze de club op om wakker te worden, aangezien haar zoon een 'machine' is.

'Ik heb het net gehoord en ik ben er erg blij mee. Dit record pakken is geweldig, maar nu is het zaak om het verder te verbeteren'
Gareth Bale maakte in het duel van Real Madrid met Sevilla zondagavond (4-0) zijn 43ste treffer in La Liga. Daarmee passeert de Welshman Gary Lineker als Britse topscorer aller tijden in de Spaanse competitie. Lineker had geen last van rancune en feliciteerde Bale via Twitter.

Ronald Koeman viert vandaag zijn 53ste verjaardag. De manager van Southampton kreeg zondag alvast een mooi cadeau van zijn spelers, die na een onwaarschijnlijke comeback met 3-2 van Liverpool wonnen. Vooral de 3-2 van Sadio Mané zorgde bij Koeman voor grote vreugde. De manager trok een sprint langs de zijlijn om zijn spelers in de armen te vliegen. Bekijk het moment hieronder vanaf 1.50 minuten.

• Aleksandar Mitrovic maakte in de derby tegen Sunderland uit een voorzet de belangrijke gelijkmaker voor Newcastle United. De Servische spits was dan ook volledig door het dolle heen na zijn doelpunt en rende zonder shirt over het veld. Eén supporter van The Magpies kon zich niet bedwingen en rende het veld op om de spits te omhelzen. Toen de twee elkaar in de armen wilden vliegen, gleed de fan echter uit, waardoor Mitrovic in het luchtledige sprong. Het levert komische beelden op.

'We hebben in de afgelopen jaren bij elkaar wel bijna een jaarsalaris voor een speler gespendeerd aan de ontstoppingskosten. We zijn zo blij dat hij nu gesnapt is. Opgelucht is het goede woord.'
Go Ahead Eagles werd de afgelopen jaren geteisterd door 'de bekerpoeper', een supporter die enkele jaren lang de herentoiletten in het supportershome van de Eagles saboteerde door een beker vol te poepen en vervolgens door te spoelen. Het toilet raakte daarop verstopt, wat de supportersvereniging op veel ontstoppingskosten kwam te staan. Afgelopen vrijdag in het duel met FC Oss werd hij op heterdaad betrapt, vertelt Thea Norder van de supportersvereninging aan De Stentor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.