Tighadouini: 'Het is ook afwachten voor mij'

Reacties

Over de belangstelling heeft Adnane Tighadouini geen klagen. De aanvaller van Málaga wacht af of het een tijdelijke terugkeer in de Eredivisie wordt.

Tighadouini: 'Het is ook afwachten voor mij'

Met hoge verwachtingen verhuisde hij afgelopen zomer van NAC Breda naar Málaga. Zijn droom ging in vervulling met zijn overstap naar de Primera División. Een half jaar later staat Tighadouini voor een afscheid.

Een tijdelijk afscheid welteverstaan, want Tighadouini heeft zijn Spaanse droom allerminst opgegeven. 'Ik wil spelen. Deze situatie is niet leuk voor mij', zegt de aanvaller, die dit seizoen twaalf keer in actie kwam voor Málaga maar de laatste maanden niet meer bij de wedstrijdselectie zit.

Het gebrek aan speeltijd wil Tighadouini ondervangen met een verhuur voor de rest van het seizoen. 'Er lopen wat dingen. Het maakt mij niet uit of het in Nederland is of in buitenland. Er hebben zich al clubs gemeld bij Málaga. Het is ook afwachten voor mij.'

Over een half jaar meldt Tighadouini zich dan weer vol goede moed bij Málaga. 'Ik voel me goed hier, alleen ik speel niet. Ik ben iemand die wil en moet spelen. In de zomer geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hebben dan misschien ook een andere trainer', wijst hij op het aflopende contract van Javi Garcia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.