The HollandBelgium Bid op volle kracht naar Zürich

Mocht de organisatie van de WK van 2018 aan de neus van Nederland en België voorbijgaan, dan ligt dat in ieder geval niet aan de namen die zich aan de afvaardiging hebben verbonden.

The HollandBelgium Bid op volle kracht naar Zürich

The HollandBelgium Bid is op donderdag 2 december vertegenwoordigd in het Zwitserse Zürich voor de Finale Presentatie. Op dat moment krijgen Nederland en België een halfuur de tijd om uit te leggen waarom het WK juist in de lage landen plaats moet gaan vinden. Daarna is het de beurt aan Engeland, Spanje/Portugal en Rusland.

Ruud Gullit, president van The HollandBelgium Bid, reist met een ijzersterke delegatie af naar Zwitserland. Zo zijn onder anderen Johan Cruijff, Jean-Marie Pfaff, Guus Hiddink en Paul van Himst van de partij.

Daarnaast geven de premiers van Nederland en België, respectievelijk Mark Rutte en Yves Leterme acte de présence. Harry Been, CEO van The HollandBelgium Bid, is in zijn nopjes met de delegatie.

'We brengen een zeer sterk team op de been, waarin voetballers en coaches van wereldfaam het voortouw nemen en zich in de rug gedekt weten door de hoogste regeringsvertegenwoordigers en bondsbestuurders. Dat is de enige juiste opstelling voor een WK-kandidaat.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's