Tevreden Ancelotti denkt aan basisrentree Bale: 'Hij is fit'

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti is blij met de progressie die zijn elftal boekt. Hij denkt dat Gareth Bale woensdag volledig fit is om te spelen.

Tevreden Ancelotti denkt aan basisrentree Bale: 'Hij is fit'

In eigen huis zette Real zaterdagmiddag Málaga met 2-0 opzij. De Madrilenen domineerden de wedstrijd, maar verzuimden het kwaliteitsverschil uit te drukken in doelpunten. Alleen Angel di María en Cristiano Ronaldo kwamen tot scoren.

Over de uitvoering toonde Ancelotti zich in de Spaanse media tevreden. 'Het was een goede wedstrijd. Ik hoop dat we woensdag thuis in de Champions League tegen Juventus met dezelfde intensiteit spelen. We werkten harder in defensief opzicht. We focusten ons op het heroveren van balbezit en het creëren van kansen. Ik ben blij met ons spel, maar we moeten ons blijven verbeteren.'

Recordaankoop Gareth Bale kwam als invaller tegen Málaga een klein kwartier binnen de lijnen, nadat hij enkele weken was uitgeschakeld met een rugblessure. Hij is woensdag waarschijnlijk inzetbaar in de Champions League, vertelde Ancelotti. 'Hij is fit. Hij gaat drie dagen meetrainen en dan beslissen we of hij gaat beginnen tegen Juventus. Ik verwacht in ieder geval dat Raphael Varane weer kan spelen.'

In de competitie heeft Real al vijf verliespunten achterstand op de koplopers Atlético Madrid en Barcelona. Woensdag hoopt De Koninklijke zonder puntenverlies te blijven in de Champions League tegen Juventus. De eerste twee wedstrijden in het miljoenenbal werden eenvoudig gewonnen van Galatasaray (6-1 winst) en FC Kopenhagen (4-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen