Tete vervangt Sinkgraven bij Ajax voor bezoek aan Zwolle

Reacties

Kenny Tete reist met Ajax mee naar het uitduel met PEC Zwolle, dat zondag op het programma staat (aftrap 14.30 uur). De vleugelverdediger is de vervanger van Daley Sinkgraven.

Tete vervangt Sinkgraven bij Ajax voor bezoek aan Zwolle

Ajax-trainer Frank de Boer kan in het IJsseldelta Stadion geen beroep doen op de geblesseerden Nicolai Boilesen (bil), Arek Milik (lies), Daley Sinkgraven (lies) en Niki Zimling (enkel). Sinkgraven was er afgelopen zondag thuis tegen NAC Breda (0-0) nog wel bij, maar wordt nu vervangen door Tete.

Tete zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, die hem tot medio medio 2018 aan Ajax verbindt. Afgaande op de training van vrijdag lijkt de negentienjarige verdediger ook zijn opwachting in de basisformatie te kunnen maken als vervanger van rechtsback Ricardo van Rhijn.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Ajax negen punten voorsprong op nummer drie Feyenoord, waardoor de Amsterdammers nog een punt nodig hebben om zich als nummer twee te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. Koploper PSV is niet meer te achterhalen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.