Terugkeer tegen Chelsea lonkt voor Vlaar

Reacties

Ron Vlaar kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Chelsea mogelijk weer zijn rentree maken voor Aston Villa. De 29-jarige verdediger is hersteld van de knieblessure die hem de afgelopen maand aan de kant hield.

Terugkeer tegen Chelsea lonkt voor Vlaar

Vlaar liep de kniekwetsuur op in het thuisduel van Nieuwjaarsdag met Crystal Palace (0-0). Het was dit seizoen al de derde keer dat Villa-manager Paul Lambert een maand lang geen beroep kon doen op de Oranje-international.

Lambert liet in aanloop naar het competitietreffen tegen Chelsea weten dat Vlaar zo goed als zeker bij de wedstrijdselectie zit. 'Hij heeft deze hele week getraind. Als hij de laatste oefensessie goed doorkomt zit hij erbij.' Een basisplaats komt waarschijnlijk nog te vroeg.

Tegen Chelsea vervolgen The Villans hun jacht op de eerste competitiezege sinds 7 december, toen Leicester City met 2-1 onderuit ging in Birmingham. De van Manchester City gehuurde Scott Sinclair kan uitgerekend tegen zijn oude club Chelsea zijn basisdebuut maken voor de nummer zestien van de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.