Terugkeer bij Lazio lonkt voor Mauri na vrijspraak

Reacties

Stefano Mauri keert mogelijk terug bij Lazio. De 35-jarige middenvelder wordt niet langer verdacht van betrokkenheid bij het Calcioscommesse-schandaal, waardoor een rentree in de maak lijkt.

Terugkeer bij Lazio lonkt voor Mauri na vrijspraak

Mauri werd in mei 2012 gearresteerd vanwege zijn opmerkelijke rol rond twee wedstrijden van Lazio uit mei 2011. De elfvoudig international was op de hoogte van pogingen tot manipulatie van de duels met Genoa en Lecce, maar liet na dat bij de autoriteiten te melden.

Donderdag werd bekend dat er te weinig bewijs was tegen Lazio en Mauri, waardoor beiden niet worden vervolgd. Een dag later zou de club zijn aanvoerder weer een aanbieding hebben gedaan. Begin juli kwam er na negenenhalf jaar een einde aan de samenwerking tussen Lazio en Mauri.

De terugkeer van Mauri kan voor rust zorgen in Rome, want toen Lucas Biglia werd aangesteld als nieuwe aanvoerder barstte de bom. Antonio Candreva had verwacht dat hij als Italiaan de aangewezen persoon was om Mauri op te volgen, maar trainer Stefano Pioli besloot anders.

Genoa & Lecce
Terwijl Lazio en Mauri zijn vrijgesproken, wachten Genoa en Lecce (derde divisie) waarschijnlijk wel sancties. Italiaanse media verwachten dat beide clubs met een aftrek van drie punten aan het seizoen moeten beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.