Terry etaleert zangkwaliteiten, Bayern-spelers verrassen fans

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Terry etaleert zangkwaliteiten, Bayern-spelers verrassen fans

Thomas Müller staat bekend als een van de grootste lolbroeken van Bayern München. Samen met een aantal ploeggenoten verrast hij hun fans op originele wijze.

• John Terry kent zijn klassiekers. De kersverse aanwinst van Aston Villa, die onlangs na twintig jaar afscheid nam van Chelsea, bracht als nieuwkomer bij de club 'Stand by me' ten gehore. De onverzettelijke verdediger geniet er zelf zichtbaar van, maar of zijn ploeggenoten dat ook moeten doen... Oordeelt u zelf.

• Is het Twitter-account van Stoke City gehackt? Het antwoord is nee. Gelukkig voor de supporters is de noodkreet om een aanwinst van de versterking zelf: Josh Tymon, een talentvolle linksback die overkomt van Hull City.

• In Nederland was het een bekend beeld: Frank de Boer die fanatiek meedeed bij de trainingen van Ajax. Zelfs zó fanatiek, dat hij eens zijn achillespees scheurde tijdens een potje voetvolley. Bij zijn nieuwe club Crystal Palace moeten ze echter nog een beetje wennen aan de participatie-trainingen van De Boer.

'Paul Pogba? Die heeft een slechte zaakwaarnemer, een klootzak'
• Dat Mino Raiola en voormalig Manchester United-manager Sir Alex Ferguson geen vrienden zullen worden, is een understatement. 'Er zijn één of twee makelaars die ik niet mag en Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Pogba, is er daar één van. Hij en ik waren als water en vuur', sprak de Schot al eerder. Nu is daar een nieuwe sneer aan toegevoegd. Tijdens een lezing van Ferguson werd hem gevraagd waarom niemand tijdens de eerste periode van Pogba op Old Trafford moeite deed om hem te houden. Het bovenstaande antwoord van Ferguson is veelzeggend.

'Ik zou ze graag willen ontmoeten. Dan kan ik ze in hun gezicht spugen.'
• Over uitgesproken oud-gedienden gesproken. Het is deze dagen feest rondom Diego Maradona, die tot ereburger van Napels benoemd gaat worden. En Pluisje zou Pluisje niet zijn, als hij niet nog wat pittige uitspraken zou roepen. Dit keer richt hij zich tot de mensen die insinueren dat hij zou hebben betaald voor zijn ereburgerschap.

Feyenoord houdt ieder jaar het traditionele Galadiner in de eigen Kuip, en dat was dit jaar een doorslaand succes. In totaal werd er dinsdag een recordbedrag opgehaald voor de Feyenoord Foundation én de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.